Dejavnosti

V kolikor ste vsaj malo športni tip, vas vabimo da si preberete katere športne panoge izvajamo. V kolikor se nam boste želeli pridružiti, lahko to storite tako, da nas obiščete v Športni dvorani Apače na katerem koli terminu, kjer boste lahko izpolnili pristopno izjavo in plačali letno članarino.

Za vsa vprašanja v zvezi z določenimi panogami so vam na voljo vodje programov, katerih kontaktne podatke najdete na strani organi društva.

Rekreacija

Odbojka

Vsak teden imamo termin odbojke, katerega se udeležujejo različne generacije, predvsem pa študentje in starejši. Program je namenjen obema spoloma od starosti 15 let naprej. Pogosto se dogovarjamo za prijateljske tekme s starejšimi (člani) odbojkarji in si tako še dodatno popestrimo ure odbojke.

Košarka

Košarko igramo 2 krat tedensko – skupno dve in pol uri. Program je namenjen moškemu spolu od starosti 15 let naprej. V zimskih mesecih se vsaj enkrat v mesecu dogovorimo z drugimi klubi za prijateljsko tekmo.

Namizni tenis

Namizni tenis se izvaja vzporedno z drugimi športi. Tako je po navadi na urniku 3 krat na teden. Udeleženci so vseh starosti in obeh spolov.

Badminton

Badminton se bo začel izvajati, ko bo dovolj interesentov. Če ste med njimi, vas vljudno vabimo da se nam pridružite. To storite tako, da se prijavite na e-pošto: dsr.apace@gmail.com Ko bo zainteresiranih dovolj (10) vas bomo obvestili o začetku dejavnosti.

Vadba za osnovnošolce

Gimnastika

Gimnastika se izvaja pod vodstvom učitelja športne vzgoje enkrat na teden in je za oba spola. Program je predviden za osnovnošolce in srednješolce.